Γλώσσα: Ελληνικά English
   
 

 

     
  Στο Νομό Πέλλας, σε απόσταση αναπνοής από το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν, μπορεί εύκολα να συναντήσει κανείς το παραδοσιακό ξενοδοχείο Έναστρον Β κατηγορίας.

Η αρκτιτεκτονική του ξενοδοχείου εναρμονίζεται απόλυτα με την περιοχή ακολουθώντας πιστά την τέχνη και της πέτρας.

Το Έναστρον αποτελεί τον ιδανικότερο προορισμό για κάποιον που θέλει να επισκεφτεί το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν καθώς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από αυτό.

Το μόνο που έχει να κάνετε είναι να εξοπλιστείτε με τα απαραίτητα ρούχα και την καλύτερή σας διάθεση. Όσο αφορά τη διαμονή σας, αναλαμβάνει το Έναστρον!


Το παραδοσιακό ξενοδοχείο Έναστρον είναι ανοικτό από τον Οκτώβριο έως και το Απρίλιο με σκοπό να εξυπηρετήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.Η πρόσβαση στο παραδοσιακό ξενώνα Έναστρον είναι εύκολη μέσω του υπάρχοντος οδικού δικτύου.
Για την εύκολη μετάβασή σας μπορείτε να συμβουλευτείτε τον χάρτη πρόσβασης.

ΜΗΤΕ: 0935Κ013*0504501

Created & Hosted by Τουριστικός Οδηγός Ελλάδος. Διαμονή, καταλύματα, πληροφορίες, μετακινήσεις, ξενάγηση, προσφορές για οικονομικές διακοπές, προτάσεις διαμονής, online κρατήσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, επιπλωμένα διαμερίσματα, ξενώνες, παραδοσιακά αρχοντικά, παραδοσιακοί ξενώνες, στούντιος, studios, κάμπινγκ HotelsLine.com 2011